Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Othello clou la 13a Mostra d’Arts Escèniques, Festival dels Amateurs, aquest dissabte

01/04/2019

Les 6 companyies participants opten al premi de la votació dels espectadors

La companyia professional Les Antonietes Teatre, dirigida per Oriol Tarrasón, clourà, amb la posada en escena del clàssic de Shakespeare Othello, l’edició número 13 de la Mostra d’Arts Escèniques, Festival dels Amateurs. Ja és habitual que una companyia consolidada tanqui aquest festival que, des de 2007, promociona el teatre aficionat des dels escenaris de les Franqueses.

Enguany, han participat 6 companyies d’arreu de Catalunya, entre elles una de ben coneguda al municipi, Toc Toc Teatre Laurona de Llerona que ha presentat el drama Perduts en el temps de l’aranyenc Juli Manuel Pou i Vilabella. Però en aquesta edició també hem pogut veure els grups amateurs El Tramvia del Foment Mataroní de Mataró, Tàndem de Santa Perpètua de la Mogoda, Impuls Teatre de Molins de Rei, Pierrot Teatre de Centelles i ACR de Fals al Berguedà.

La Mostra d’Arts Escèniques, Festival dels Amateurs està oberta a la participació de grups de teatre no professional de Catalunya constituïts com a entitats sense ànim de lucre. Cada grup rep un premi a la participació de 600 euros i el dia de la cloenda es falla el premi “Votació de l’Espectador” valorat en 500 euros.

Des de 2007, més de 80 espectacles han participat en aquest festival i per les platees dels teatres de les Franqueses han passat més de 8.000 espectadors per seguir la mostra.

Dissabte  6 d’abril

Acte de cloenda de la 13a Mostra d’Arts Escèniques Festival dels Amateurs

OTHELLO - LES ANTONIETES TEATRE
21 h Teatre Auditori de Bellavista
Durada: 85 minuts
Recomanat a partir de 14 anys
Preu: 11 i 9* euros

La ciutat de Venècia atorga plens poder a Othello per governar, ja que ha demostrat que ningú està més preparat per a aquest càrrec que ell. La seva primera decisió és anomenar conseller al seu amic Cassio. Tothom hi està d’acord menys Iago que s’inventarà una història d’infidelitat entre Cassio i Desdèmona, acabada de casar amb Othello, per despertar la seva gelosia i així enemistar els dos rivals. Autor: William Shakespeare Direcció i adaptació: Oriol Tarrasón Interpretació: Annabel Castan, Òscar Intente i Arnau Puig 

ENTRADES.

13è Cicle d'Espectacles Infantils i Familiars i 13a Mostra d’Ars Escèniques Festival dels Amateurs
Venda d'entrades (*Preu reduït per compra anticipada, majors de 65 anys, aturats i menors de 25 anys)
• Anticipada, a partir del 7 de gener, a les taquilles del Teatre Auditori de Bellavista i del Casal Cultural de Corró d'Avall, de dl. a ds. de 17 a 21 h i ds. de 10 a 14 h. També a www.teatres.lesfranqueses.cat i a www.entrapolis.com.
Informació al telèfon 938 466 506 i a www.lesfranqueses.cat
TEATRE AUDITORI DE BELLAVISTA: c/Astúries, 1 - 938 405 782 // CASAL CULTURAL DE CORRÓ D'AVALL: Av. de Santa Eulàlia, s/n.

Arxivat a: Cultura
Othello. Ds. 6 d'abril, 21 h. TA Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 08:57h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)