Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El cost humà de la Guerra Civil i la implantació del franquisme, a debat

28/03/2019

Aquests seran els temes que centraran la propera conferència del programa per commemorar el 80è aniversari del bombardeig

La programació per commemorar el 80è Aniversari del Bombardeig de les Franqueses del Vallès continua endavant. El dijous, 4 d’abril, a les 19.30 hores, a la sala de plens de l’ajuntament de les Franqueses, tindrà lloc la conferència “El cost humà de la Guerra Civil i la implantació del franquisme”. Durant l’acte, l’historiador Joan Garriga farà referència al drama que va viure la ciutadania com a conseqüència del conflicte. Un drama que no només suposa la mort, la conseqüència més extrema, sinó que també hi és present en els moviments migratoris deixant-ho tot enrere en unes condicions molt dures. A banda del cost humà, l’historiador Joan Garriga també farà referència al canvi de règim i què suposa la implantació del franquisme. Garriga, durant l’acte, donarà a conèixer dades referents a les conseqüències d’aquests dos fets a les Franqueses del Vallès.

Durant el mes d’abril també hi haurà un segon acte inclòs a la programació de la Commemoració del 80è Aniversari del Bombardeig de les Franqueses del Vallès. En aquest cas, serà la presentació del llibre “Del somni republicà a la foscor de la dictadura. Francesc Fontcuberta, alcalde de les Franqueses (1936-1938), que es farà el proper 11 d’abril, a les 19 hores, també a la sala de plens de l’ajuntament.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Commemoració del 80è Anviersari del Bombardeig de les Franqueses del Vallès
Commemoració del 80è Anviersari del Bombardeig de les Franqueses del Vallès
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 08:57h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)