Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Centenars de persones visiten L'Espai Can Prat, en una matinal festiva

25/03/2019

Els ciutadans de les Franqueses han pogut veure les noves instal·lacions, que inclouen un pavelló, el nou CAP i una biblioteca

Centenars de persones han participat, aquest dissabte, en la jornada infomativa a l'Espai Can Prat, un projecte que ha estat fruit d'un procés participatiu dels ciutadans de les Franqueses, realitzat entre els anys 2013 i 2014. Els visitants han pogut conèixer de primera mà aquest edifici de 5.279 m2, que encabeix un nou pavelló poliesportiu, el Centre d'Atenció Primària de Corró d'Avall i una biblioteca, serveis que es posaran en funcionament properament i de manera progressiva.

L'acte ha comptat amb la visita institucional del president de la Generalitat, Quim Torra, a l'Ajuntament de les Franqueses, on ha estat rebut per l'alcalde, Francesc Colomé, i per regidors del consistori. El President ha signat al Llibre d'Honor i, posteriorment, ha volgut conèixer l'Espai Can Prat i els diferents equipaments que el conformen.

La jornada per donar a conèixer l'Espai Can Prat a la ciutadania ha començat amb una xocolatada popular al Centre Cultural Can Ganduxer. Allà s'ha iniciat una cercavila de lletres, que tenia el sentit simbòlic de fer el trasllat de llibres de la sala de lectura de Can Ganduxer fins a la nova biblioteca. Hi han participat els infants del municipi, que durant la setmana han elaborat les lletres: ESPAI CAN PRAT, acompanyats pels Gegants de les Franqueses, el Grup de Diables Els Encendraires i el grup d’animació Brass de Gitano Band. La cercavila ha finalitzat amb Ball de Gegants al nou pavelló poliesportiu.

Mentrestant, a l'exterior de l'Espai Can Prat tot estava preparat per a l'actuació del grup d'animació El Pot Petit, un concert que ha estat seguit per un bon nombre de famílies.

Podeu veure la galeria de fotos de l'animada matinal, que ha finalitzat sobre les dues del migdia, en aquest enllaç

 

 

 

 

 

 

 

Arxivat a: Ajuntament, Cultura, Esports
Espai Can Prat
Espai Can Prat
Espai Can Prat
Espai Can Prat
Espai Can Prat
Espai Can Prat
Espai Can Prat
Espai Can Prat
Cercavila
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 08:57h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)