Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Escola Municipal de Música Claudi Arimany omple el Teatre Auditori de Bellavista

20/02/2019

L'Orquestra Jove va actuar juntament amb l'Aula Suzuki de Violoncel, de l'Escola de Música Amics de la Unió, i la Saligarda Jazz-Vent, de l'EMM Josep Aymerich, de la Garriga

El Teatre Auditori de Bellavista s'ha omplert de gom a gom en el concert inaugural de La Mitja 2019, celebrat dissabte. Una sessió que ha comptat, per primera vegada, amb l'actuació de l'Orquestra Jove de l'Escola Municipal de Música Claudi Arimany,  amb l'acompanyament de la ContraOrquestra del Baix Penedès, dins un projecte d'intercanvi que s'està duent a terme aquest curs. L'Orquestra Jove, dirigida per Daniel Pérez, s'ha estrenat amb un repertori variat, que ha inclòs les següents peces: Dancing with de wolvesStar WarsMusic from Frozen i Gladiator.

També han participat en el concert l’Aula Suzuki de Violoncel, de l’Escola de Música Amics de la Unió de Granollers, i la Saligarda Jazz-Vent, de l’Escola Municipal de Música Josep Aymerich de la Garriga.

Abans del concert, el coordinador pedagògic de l’Escola Municipal de Música Claudi Arimany de les Franqueses, Arnau Gómez, ha donat la benvinguda a tots els assistents i ha aprofitat breument per explicar el nou projecte educatiu del centre. El president de l'AE La Mitja, Toni Cornellas; l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i el regidor d'educació de les Franqueses, José Antonio Aguilera, s'han adreçat al públic i han volgut felicitar tots i  totes les participants. 

Arxivat a: Cultura
L'Orquestra Jove, al concert de La Mitja
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/07/2020 a les 08:34h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)