Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Orquestra Jove de l’Escola Municipal de Música Claudi Arimany s’estrena a La Mitja

13/02/2019

La formació actuarà aquest dissabte, dia 16, juntament amb els Amics de la Unió i l’Escola de Música Josep Aymerich, al Teatre Auditori de Bellavista

Enguany, el concert inaugural de la Mitja Marató Granollers - les Franqueses - la Garriga comptarà amb la presència de l’Orquestra Jove de l’Escola Municipal de Música Claudi Arimany dalt l’escenari. La formació participa per primera vegada en aquest concert i ho fa amb la ContraOrquestra del Baix Penedès, dins un projecte d’intercanvi que estan realitzant durant aquest curs.

El concert serà el dissabte 16 de febrer, a les 18.30 h, al Teatre Auditori de Bellavista i, a més de l’Orquestra Jove de l’Escola Municipal de Música Claudi Arimany,  també hi participen l’Aula Suzuki de Violoncel, de l’Escola de Música Amics de la Unió de Granollers, i la Saligarda Jazz-Vent, de l’Escola Municipal de Música Josep Aymerich de la Garriga.

Formada per una trentena de músics i amb la direcció de Daniel Pérez, l'Orquestra Jove s’estrenarà amb un repertori variat, que inclourà les següents peces: Dancing with de wolves, Star Wars, Music from Frozen i Gladiator.

Un dels grups d’animació el dia de La Mitja

L’Escola Municipal de Música Claudi Arimany serà, també, una de les 15 formacions musicals que actuaran al llarg dels 21,097 km de recorregut de La Mitja del 24 de febrer. Concretament, l’escola de música de les Franqueses se situarà a la plaça de l’Escorxador, des d'on oferirà un repertori preparat especialment per a l'ocasió.

Arxivat a: Cultura
Assaig del Concert inaugural
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/09/2019 a les 15:48h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)