Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses acull el torneig de tennis femení en pista ràpida més important de Catalunya

29/01/2019

El Club Tennis els Gorchs serà la seu del VIII Torneig Internacional Femení Les Franqueses del Vallès ITF-WTA 60.000$ entre els dies 29 d’abril i 5 de maig

Fins a una 50a de jugadores situades entre els llocs 100 i 300 del rànquing mundial participaran en el  VIII Torneig Internacional Femení Les Franqueses del Vallès ITF-WTA 60.000$. Aquesta competició, organitzada tradicionalment pel Club Tennis els Gorchs, adopta el nom del municipi, situant-lo en el mapa del tennis femení internacional.

Es tracta del torneig femení de major rellevància que es celebra a Catalunya i el més important a nivell estatal pels que fa a pista ràpida. Del 29 d’abril al 5 de maig, les Franqueses es convertirà en la capital nacional del tennis femení. Primer, 24 jugadores s’enfrontaran per aconseguir una de les quatre places del Main Draw, on es trobaran amb 28 tennistes consolidades al rànquing mundial. A més, fins a 16 parelles també competiran en la categoria de Dobles.

Aquest torneig és una oportunitat per donar valor al tennis femení que tal i com ha comentat el president del Club de Tennis els Gorchs i impulsor de la competició, Jaume Marquès, “està molt faltat de competicions que permetin a les jugadores sumar punts pel rànquing internacional”.  Missatge que també han destacat les dues jugadores presents a la presentació, Alejandra Ferrer i Cristina Mayorova, que veuen en aquesta competició una oportunitat per fer palès l’esforç i les hores que una esportista que treballa per ser internacional ha de dedicar cada dia. Els Gorchs organitza per segona vegada aquest torneig femení però enguany, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses,  passa dels 25.000$ als 60.000$, augmentant també el nombre de punts que es donen en els rànquings ITF i WTA. Les Franqueses acull, d’aquesta manera, el torneig de tennis més important a Catalunya en pista ràpida i un dels més importants també a nivell estatal.

El torneig s’ha presentat avui a l’Ajuntament amb la presència del director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, i els presidents de la Real Federación Española de Tenis i de la Federació Catalana de Tennis, Miguel Díaz i Jordi Tamayo, que han acompanyat el president del Club Tennis els Gorchs, Jaume Marquès  i a l’alcalde, Francesc Colomé, i al 1r tinent d’alcalde i president del Patronat Municipal d’Esports, Juan Antonio Corchado. Durant la presentació també han estat presents dues de les jugadores del club que participaran en el torneig, Alejandra Ferrer i Cristina Mayorova.

VIII Torneig Internacional Femení-Les Franqueses del Vallès repartirà un total de 60.000$ en premis entre les guanyadores.

Arxivat a: Esports
Foto de grup de la presentació
Cartell del torneig
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2019 a les 14:44h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)