Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

VOTV projecta "Venien cada dia. Memòria de la Guerra Civil a les Franqueses del Vallès"

28/01/2019

Els passis es faran dimarts i durant aquest cap de setmana

Vallès Oriental Televisió (VOTV) projectarà Venien cada dia. Memòria de la Guerra Civil a les Franqueses del Vallès. Els passis es faran dimarts, 29 de gener, a les 23 hores; dissabte, 2 de febrer, a les 22.30 h; i diumenge, 3 de febrer, a les 12 h. 

Primer documental sobre les vivències de la Guerra Civil a les Franqueses del Vallès, basat en el relat de testimonis i historiadors. L’audiovisual fa un repàs dels anys en què transcorre el conflicte i incideix en fets històrics com els bombardejos de Gernika, Granollers i les Franqueses, i el lligam que hi ha entre aquestes poblacions amb el moviment dels refugiats durant l’època. El bombardeig a les Franqueses del Vallès té lloc cap al final de la Guerra Civil, el 24 de gener de 1939; les tropes franquistes entraven al municipi el 28 de gener.

Durada: 47 minuts.

Podeu veure la promo del vídeo aquí.

Arxivat a: Ajuntament
Commemoració 80è Aniversari del Bombardeig de les Franqueses del Vallès
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/08/2019 a les 14:52h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)