Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El km 13 de la Mitja, als Gorcs, es dedica a José Manuel Rodríguez

10/01/2019

L’homenatjat ha col·locat la placa commemorativa acompanyat d’amics, familiars i alcaldes

José Manuel Rodríguez, veí de Canovelles, ha rebut un homenatge per part de la Mitja amb la col·locació de la placa del quilòmetre 13 d’aquest clàssic de l’atletisme vallesà. Rodríguez destaca per la seva implicació amb l’atletisme i amb la prova des de fa anys, primer com a corredor i ara, com a dinamitzador dels entrenaments al seu municipi i com a gran col·laborador amb el món esportiu de Canovelles.

Durant la cerimònia, a més de parlar de tots els mèrits de Rodríguez per rebre el reconeixement, també s’ha parlat d’un dels equipaments esportius més importants pels aficionats a córrer que s’estan realitzant a la comarca, el circuit del futur Parc de la Verneda i el Falgar de les Franqueses. Un espai que quedarà enllestit al març i que dotarà el municipi i la comarca d’un recorregut amb il·luminació en un entorn natural.

La cerimònia s’ha celebrat als Gorcs, les Franqueses, i han estat presents familiars, amics, representants de diversos clubs atlètics, els alcaldes de les Franqueses, Canovelles i Granollers, Francesc Colomé, Emili Cordero i Josep Mayoral i els regidors d’Esports de les Franqueses i la Garriga, Juan Antonio Corchado i Joan Esteban.

Els representants de la Mitja han aprofitat l’acte per anunciar que el proper homenatge, el km 14, es dedicarà a Margarita Arderiu.

Arxivat a: Esports
Cerimònia de col·locació de la placa del km 13 de la Mitja
Cerimònia de col·locació de la placa del km 13 de la Mitja
Cerimònia de col·locació de la placa del km 13 de la Mitja
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2019 a les 08:33h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)