Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

A licitació la renovació de la il·luminació del camp de futbol de Llerona

03/01/2019

El projecte preveu que les feines s'enllesteixin en un termini màxim de dos mesos

Segons els darrers càlculs, l'ús intensiu del camp de futbol de Llerona, gairebé 60 hores setmanals, ha disparat la despesa energètica en aquesta instal.lació. L'objectiu, amb la licitació de les feines de substitució de l'enllumenat, és reduir el consum energètic fins a un 40% i per fer-ho s'hi instal·laran noves lluminàries LED.

El plec de clàusules de la licitació preveu una inversió de 38.231,34 euros per substituir l'enllumenat actual, 4 columnes amb 3 focus halògens cadascuna, per 8 unitats LED, també instal·lades a les mateixes torres.

L'empresa que finalment, resolta la licitació, realitzi les feines haurà de retirar els equips existents i tractar-ne els residus i col·locar les noves fixacions, les lluminàries i l'equip de control de la il·luminació. Es calcula que les feines duraran dos mesos a partir de l'adjudicació.

El termini per presentar propostes es tanca el 17 de gener.

Arxivat a: Obres i Serveis
Camp de futbol de Llerona
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2019 a les 16:17h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)