Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Èxit al primer campionat català de múixing terra a les Franqueses

17/12/2018

El municipi ha acollit aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de Múixing Terra, organitzat pel Club Canicross de les Franqueses i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern.

La competició ha comptat amb uns 90 participants, una vintena més que la darrera prova organitzada pel club a les Franqueses. El Campionat de Catalunya de Múixing Terra s’ha disputat a Corró d’Amunt en dues mànegues, una  dissabte i l’altre diumenge. 

La competició ha estat formada per 16 categories dividides en sèniors, juniors i veterans. En categoria Bikejoring Femení, la guanyadora ha estat Lali Masriera, mentre que en Bikejoring Masculí el guanyador ha estat Victor Carrasco. En Canicross Femení i Canicross Masculí s’han imposat Olga Álvarez i Santiago del Valle. En categoria Patí amb un gos, els guanyadors han estat Natàlia Camps, en la categoria femenina i Marc Gallego, en categoria masculina. Mentre que Eric Hurtado ha estat el guanyador en Patí amb un gos, però en categoria junior. Òscar Muñoz, membre del Club Canicross Les Franqueses, ha guanyat en la categoria Patí amb dos gossos, mentre que Santiago del Valle ha guanyat la categoria Patí amb dos gossos nòrdics. Nati Aler i Francisco Justícia s’han proclamat campions en la Canicross Veterans. En Bikejoring nòrdics els vencedors han estat Meritxell Reynés i Pablo Ruiz, i David Pararol s’ha emportat el títol en categoria Patí amb quatre gossos. 

Els membres del Club Canicross Les Franqueses han destacat per les seves marques a la competició, com Sandra Bending, segona en Bikejoring Femení, Alberto Reverté, tercer en categoria Patí amb dos gossos, entre d’altres.

 

Arxivat a: Esports
Victor Carrasco, guanyador de la categoria Bikejoring Masculí
Campionat de Catalunya de Múixing Terra
Campionat de Catalunya de Múixing Terra
Campionat de Catalunya de Múixing Terra
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/05/2019 a les 14:10h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)