Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Encesa dels llums de Nadal

23/11/2018

La il·luminació nadalenca d'enguany engalanarà una trentena d’indrets entre carrers, places i equipaments.

Els tradicionals llums de Nadal penjaran dels carrers i places a partir del divendres 30 de novembre i funcionaran totes les nits fins al 7 de gener de 2019. La il·luminació nadalenca dels cinc pobles de les Franqueses disposa de tecnologia LED que permeten un important estalvi econòmic, un consum energètic inferior i una millor eficiència.

Enguany, un cop més, la plaça de l’Espolsada –a Corró d’Avall- i la plaça Major –a Bellavista- tindran cadascuna un arbre i un seguit d’actes perquè tothom qui vulgui se sumi a l’encesa de llums. A les 17.35 h serà l’hora en què s’encendran els llums generals de Nadal de tot el municipi.

Encenem els llums a Corró d’Avall

A partir de les 17 h hi haurà un taller per adornar l’arbre de Nadal, a les 17.30 h hi haurà animació amb el grup Men in Swing, a les 17.45 h es podrà obrir boca amb la tradicional xocolatada i a les 18 h hi ha prevista l’encesa oficial dels llums. En aquest cas, les activitats de la tarda compten amb el suport de l’Associació de Botiguers, Comerciants i Professionals de les Franqueses.

Encenem els llums a Bellavista

Per obrir la gana, a les 18.15 h se servirà una xocolatada. A les 18.45 h hi haurà animació amb el grup Men in Swing i a les 19 h s’encendran els llums de l’arbre de Nadal de la plaça. En aquest cas, l’organització compta amb la col·laboració de l’Asociación de Vecinos de Bellavista.

Arxivat a: Cultura
Encenem els llums de Nadal 2018
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/08/2019 a les 14:52h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)