Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Matinal de Marxa Nòrdica a les Franqueses

02/10/2018

Èxit a la primera Marxa Nòrdica organitzada al municipi amb més de 200 participants.

Aquest diumenge ha tingut lloc la primera Marxa Nòrdica a les Franqueses que s’ha iniciat amb una masterclass, donant pas a dos recorreguts, un de 12 km i l’altre de 7 km passant per Corró d’Avall, Corró d’Amunt i Marata.

Uns 220 participants provinents de Girona, Lloret, Cunit... es van trobar al municipi per a col·laborar en aquesta trobada, la primera a les Franqueses i la quarta a terres catalanes.

La Marxa Nòrdica s’ha organitzat coincidint amb la Setmana Europea de l’Esport (del 23 al 30 de setembre), una iniciativa de la Comissió Europea per promoure l’esport i l’activitat física a tot Europa. El tema central de la campanya és “#BeActive” en què s’anima totes les persones a romandre actives durant aquella Setmana i al llarg de tot l'any. 

L’activitat ha estat organitzada pel Patronat Municipal d’Esports amb col·laboració de Marxa Nòrdica de Catalunya i el suport de la Diputació de Barcelona i el Consell Català de l’Esport, amb la que es pretén potenciar aquesta modalitat esportiva, cada cop més estesa al nostre territori. Des de l’Ajuntament es vol agrair al CB Les Franqueses per la seva col·laboració amb el bar i la preparació del dinar.

Podeu veure totes les imatges de l'activitat, fent clic a l'Instagram de l'Ajuntament.

 

Arxivat a: Esports
I Marxa Nòrdica de les Franqueses
Masterclass a la I Marxa Nòrdica de les Franqueses
I Marxa Nòrdica de les Franqueses
I Marxa Nòrdica de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)