Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Obertes les preinscripcions a l'Escola de Música Municipal Claudi Arimany

23/07/2018

Les preinscripcions es poden fer presencials o online. També s'obre el període per acollir-se a la tarifació social.

L'Escola Municipal de Música Claudi Arimany del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut obren els tràmits de preinscripció per al proper curs. Les gestions es poden fer: 

Presencialment a l’Escola Mpal de Música:

Es facilitarà el document de preinscripció a la mateixa Escola de Música

                        Dilluns 23 de juliol, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h

                        Dimarts 24 de juliol, de 17 a 20 h

On-line mitjançant el següent enllaç.

Adjunts a aquesta notícia també hi trobareu els documents i més informació per a la preinscripció.

Per a qualsevol dubte o qüestió al respecte us podeu posar en contacte a partir del dia 23 de juliol, al telèfon 608 987 287, en horari de  10 a 14 h, o bé, al telèfon 938 466 506 del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut.

També durant la setmana del 23 al 27 de juliol, s’obre el període per poder acollir-se  la tarifació social. Les sol·licituds es podran lliurar al Servei d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament o al Servei d’Atenció a la Ciutadania de Bellavista Activa.

Al mes de setembre es tornaran a obrir les preinscripcions amb les següents dates:

Online a través d'aquest enllaç:

Del 3 al 12 de setembre

Presencialment a l’Escola Mpal. de Música

Els dies 3, 5 i 12 de setembre de 17 a 20 h

Els nous gestors de l’Escola Municipal de Música Claudi Arimany treballen des de principis de juliol per a què el curs es pugui començar amb normalitat al setembre.

Ja fa un any que el PMCEIJ es va proposar l’adaptació del model de l’escola de música a la realitat formativa actual. Fruit d’aquesta feina va néixer, ara fa uns mesos, el Model de Centre Educatiu i Promotor de la Música. Un document marc tant per a la licitació de la nova gestió com per al futur desenvolupament de l’activitat de l’EMM Claudi Arimany. Aquest text defineix la doble vessant que ha de tenir, a partir d’ara, la docent i la que va més enllà, la promotora, obrint el servei al municipi i a la ciutadania a través de tres línies d’actuació:

•Apropar la música a la ciutadania per motivar la iniciació com a oients o com a músics

•Concebre l’alumne de l’escola de música com a membre d’una comunitat i d’un municipi, fomentant el compromís amb l’entorn.

•Fer de l’EMM un punt de referència tant per a les persones motivades per la música  com per aquell que, a priori, no estan involucrats en aquest món.

El nou equip directiu,  Contrapunt, Cooperativa de Músics SCCL, entoma la nova etapa amb la voluntat de continuar la tasca educativa, que fins ara desenvolupava el Liceu, i de desenvolupar la vessant promotora que passa per transformar l’Escola Municipal de Música Claudi Arimany en l’eix vertebrador musical del municipi. El projecte que s’iniciarà amb el nou curs escolar tindrà un caire grupal i col·laboratiu, amb la creació de conjunts i combos, i amb l’objectiu de dinamitzar el municipi des del punt de vista musical, traient l’escola a les places i als carrers sempre que sigui possible. També és un projecte pensat més enllà dels infants i dels joves, comptant també amb la formació musical per a adults. En definitiva, un canvi de model adaptat a les noves necessitats i realitats.

El Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut i l’empresa han signat un contracte per 2 anys amb la possibilitat d’una pròrroga de mutu acord de fins a 3 anys més, si ho justifica alguna inversió o millora.

 

Arxivat a: Educació
Escola Municipal de Música

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)