Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses incrementa la donació de roba

10/07/2018

Les darreres dades d'Humana, un dels gestors de roba usada que treballen al municipi, confirmen l'increment de dipòsits als contenidors

Els contenidors d'Humana recullen 16.240 kg en els primers sis mesos de l'any. Aquesta xifra suposa un augment del 27% de les tones recollides respecte al mateix període de 2017. En total, de gener a juny, s'han recuperat fins a 33.600 peces de roba.

La fundació Humana ha incrementat el nombre de contenidors a les Franqueses, que han passat de 6 a 10 des del mes de març, a més de substituir-ne el model per adaptar-los a les mides dels contenidors de recollida selectiva del municipi i millorar-ne la seguretat. 

La majoria de la roba recollida es tracta a la planta que la fundació té a l'Ametlla del Vallès. Segons les darreres xifres, el 63% del tèxtil que arriba a l'Ametlla es destina a les botigues de segona mà i a exportació, la majoria a l'Àfrica. La resta, es reutilitza per a elaborar altres productes tèxtils o es descarta i s'envia a una planta de tractament de residus.

Arxivat a: Polítiques Socials
Contenidor d'Humana a les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)