Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Primera edició de les 24 h Madform de futbol sala

05/07/2018

Es presenta aquest torneig que vol portar 400 jugadors a les pistes de les Franqueses els dies 13 i 14 de juliol

Les Franqueses aposta aquest estiu per la promoció del futbol sala al municipi i ho fa de la mà de Madform. El cap de setmana del 13 i 14 de juliol, el Complex Esportiu Municipal acollirà un torneig de 24 hores d'aquesta disciplina, una de les poques modalitats esportives que no es practica de manera habitual a les Franqueses. Els organitzadors busquen promoure aquest esport i encoratjar els més joves a practicar-lo, per això, el torneig estarà dividit en tres categories: infantil (12 a 14 anys), cadet (14 a 17 anys) i open (majors de 18 anys). Els partits es disputaran a les dues pistes cobertes del CEM i el torneig començarà amb els més petits divendres a la tarda i continuarà ininterrompudament fins dissabte a les 20 h, hora prevista per a les finals de la categoria Open. Tots els participants jugaran amb una samarreta del torneig. 

Les 24 h Madform Futbol Sala de les Franqueses està organitzat per l'empresa Grupo Caltanor i el Patronat Municipal d'Esports. Les inscripcions dels equips es poden fer fins el mateix dia del torneig a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) , en aquest mateixa adreça i a www.facebook.com/24hMadformLesFranqueses  també es pot consultar tota la informació sobre les inscripcions i el desenvolupament del torneig.

Arxivat a: Esports
Presentació del torneig 24h Madform Futbol Sala les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/02/2019 a les 14:41h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)