Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Escola Bellavista-Joan Camps baixarà ràtios a P3 i mantindrà la segona línia a nivell intern

28/06/2018

L'escola consolida les dues línies de P4 per al curs 2019-2020

L’Ajuntament de les Franqueses, la comunitat educativa de l’Escola Bellavista-Joan Camps i la Direcció General de Serveis Territorials d’Ensenyament del Vallès Oriental-Maresme (SSTTVO) han tancat definitivament un acord pel futur d’aquesta escola. Davant la demanda de mantenir les dues línies de P3 per al proper curs, Pere Masó, director general de SSTTVO, s’ha compromès a mantenir la dotació pressupostària i de personal, tot i no obrir la matriculació a una segona línia. D’aquesta manera, l’escola baixarà ràtios al primer curs de segon cicle d’Educació Infantil i, de manera interna, treballarà amb dues línies. L’Escola Bellavista-Joan Camps tindrà dues aules de P3 amb un màxim de 15 alumnes per aula, durant el curs 2018-2019. De moment començaran el curs 26 alumnes.  Aquesta mesura també assegura la consolidació i l’obertura pública de la segona línia de P4 per al curs 2019-2020.

Recordem que tant la comunitat educativa com l’Ajuntament havia mostrat la seva disconformitat amb la decisió de tancament d’una línia de P3 a l’Escola Bellavista-Joan Camps, anunciada fa unes setmanes pel Departament d’Ensenyament. El arguments contra aquesta decisió es fonamenten en la no segregació escolar i en la possibilitat de massificació d’una possible única línia amb el procés de matrícula viva que permet la incorporació d’alumnes durant tot el curs i comportaria l’increment excessiu de ràtios.

Des de la Direcció General de Serveis Territorials d’Ensenyament del Vallès Oriental-Maresme també s’han compromès a elaborar un pla de promoció i potenciació de l’Escola Bellavista-Joan Camps.

A la reunió hi van assistir el director general de Serveis Territorials, Per Masó, i diversos tècnics de SSTT, el regidor d’Educació, José Antonio Aguilera, i els tècnics de l’àrea i la presidenta de l’AMPA de l’Escola Bellavista-Joan Camps.

Arxivat a: Educació
Façana de l'Escola Bellavista-Joan Camps
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2019 a les 16:17h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)