Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

32a Cursa de Bellavista i 2a Marxa Nòrdica

15/06/2018

El Grup Fondistes Bellavista organitza aquest clàssic de les trobades atlètiques de les Franqueses

La cita és aquesta diumenge a les 8.30 h a la plaça de Major de Bellavista. Des d’allà sortiran, primer, els participants a la segona edició de la cursa de marxa nòrdica. La nordic walking és una modalitat de caminda amb pals inventada pels esquiadors de fons finlandesos, a principis del segle XX, i que cada dia té més seguidors. Els participants en aquesta prova podran escollir entre dos recorreguts, el de 5 km i el de 10 km.

Mitja hora més tard, els participants en la 32a edició de la Cursa de Bellavista. Aquesta també compta amb dos recorreguts de 5 i 10 km i farà el mateix recorregut que l’any passat, quan es va estrenar itinerari.

Els participants podran recollir els dorsals el mateix diumenge a partir de les 7 del matí a la plaça Major de Bellavista.

Durant la celebració de la cursa es produiran restriccions de trànsit i d'estacionament que podeu consultar en el plànol adjunt. A continuació, detallem les afectacions:

El recorregut de les proves sortirà del passeig d'Andalusia i recorrerà els carrers d'Aragó, la plaça Espanya, de Provença, de Catalunya, tornarà a enfilar per Provença, pel carrer del Bosc, Barcelona, Valldeoriolf, de la Ronda, Can Carreró, camí Vell de Cardedeu i a la cruïlla de Can Baliarda la cursa de 5 km iniciarà el retorn. La cursa de 10 km des de Can Baliarda enfilarà cap al camí de Ca l'Ignasi, el del Cementiri de Marata, el Bosc de Mil Pins, la carretera de Cànoves, el camí de Can Pagès Vell, el camí de Can Ramon Coix, sota el pont de la Foradada, el camí de Cal Sixto, carrer de la Ronda cap al passeig d'Andalusia i fins a la meta, a la plaça Major de Bellavista.

Restriccions d'estacionaments:

- Es prohibeix l'estacionament al Ps. d'Andalusia entre el carrers de la Ronda el d’Extremadura.

Restriccions de la circulació:

- Es prohibeix la circulació permanent al Ps. d’Andalusia durant tot el mati.
- Es prohibeix la circulació temporal a l'inici de la cursa als següents carrers de Bellavista: C. de Cardedeu, C. d’Aragó, C. de Provença, C. del Bosc, C. de Barcelona i C. de Valldeoriolf.
- Es prohibeix la circulació a les vies i camins exteriors de Bellavista: camí de Can Carreró, camí vell de Cardedeu, camí de Ca l’Ignasi, camí del cementiri de Marata, ctra. Cànoves, camí de Can RamonCoix, camí de Can Jep i part final del carrer Girona.

Tanmateix es prohibeix la circulació i es tallarà l’accés a les vies que accedeixin als camins o vies per on ha de passar la cursa.

Transport públic:

Temporalment queden suspeses les parades de bus situades al Ps. Andalusia.

Per qualsevol dubte relacionat amb la mobilitat, podeu contactar trucant al telèfon de la Policia Local 938467575, per correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o xarxes socials Twitter @plfranqueses Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses.

Arxivat a: Esports
Cartell de la Cursa de Bellavista
Afectacions de la cursa
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)