Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Lauro exposen al Museu de Granollers

07/06/2018

L'institut participa en el projecte Art+Escola que enguany gira al voltant del tema "Tabú"

"El procés ha estat sinuós i amb entrebancs, primer entendre l'art contemporani, entendre les obres dels qui el fan i per últim pensar i crear com un d'ells.

El tabú, quin tema més complex! Per a uns algunes accions i conceptes eren línies vermelles per a d'altres ho eren unes altres, què escollir? Què fer per a explicar-ho? Com ho puc fer? Aquestes eren les preguntes que es feien...

La mort, la visió de la dona, la menstruació, la pobresa, l'homosexualitat, el maltractament, l'assetjament... han estat els temes que s’han abordat i s’han decidit treballar des de la seva intimitat, des de casa, amb l'ajuda del professor i de la Glòria, però un treball individual o per parelles que s'ha reservat per elles, una mica d'amagades, una mica com un tabú."

D'aquesta manera resumeixen els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Lauro la seva participació en l'edició d'enguany del projecte Art+Escola i que culmina amb l'exposició de les obres creades a la 4t planta del Museu de Granollers. Durant aquest curs han treballat les arts plàstiques i l'art contemporani des del punt de vista dels tabús. El projecte els ha permès reconèixer com a amagats temes que ha priori semblarien normalitzat i transformar-los en imatges plàstiques.

El projecte Art+Escola compta amb l'assessorament de l'artista visual Glòria Giménez i , a més de l'Institut Lauro, també hi han participat quatre escoles de primària de Granollers i un centre educatiu de Llinars del Vallès.

Arxivat a: Educació
Exposició dels alumnes de l'Institut Lauro al Museu de Granollers
L'Alcalde, Francesc Colomé, amb la professora Núria Ramon de l'Institut Lauro
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2019 a les 16:17h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)