Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Celebració de la missa a la capella de la Mare de Déu de Fàtima

10/05/2018

La carretera de l'Ametlla quedarà tallada temporalment al trànsit, durant l'acte

La parròquia de Sant Eulàlia de Mèrida de Corró d'Avall organitza, com cada any, la missa en honor a la Mare de Déu de Fàtima a la capella dedicada a aquesta verge. Serà aquest diumenge, 13 de maig, i obligarà a tallar la circulació durant la celebració de l'acte a la BV-1433, la carretera de l'Ametlla, entre la Via Europa i el camí de Can Pep. El tall es produirà pels volts de les 18 h, hora d'inici de l'acte religiós, i es mantindrà fins a la finalització. 

Des de la Policia Local recomanen utilitzar la Via Europa com a alternativa per a accedir al sector C-17. Per qualsevol dubte relacionades amb les restriccions us podeu posar en contacte amb nosaltres al telèfon de la policia local 938467575, per correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé a traves de les r xarxes socials Twitter @plfranqueses o Facebook https://www.facebook.com/pages/plfranqueses.

Podeu consultar el plànol adjunt a la notícia per veure les afectacions.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Plànol d'afectacions per la missa a la capella de la Mare de Déu de Fàtima
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/01/2019 a les 13:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)