Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Escola Bellavista-Joan Camps inicia el procés per trobar nou nom

07/05/2018

L'escola busca una denominació amb la que els alumnes actuals es sentin identificats

Aquest darrer trimestre del curs servirà per a que la comunitat educativa de l’Escola Bellavista-Joan Camps presenti propostes per a canviar el nom al centre. Aquest procés s’inicia després de què el Consell Escolar aprovés la proposta.

Aquest centre escolar ha decidit buscar un nom que sigui representatiu pels actuals alumnes, ja que ja fa diversos cursos que no queda cap grup classe que visqués la fusió de les dues escoles que fins ara li han donat nom.

La lluita per una escola a Bellavista

L’Escuela Nacional de Bellavista neix el 1970 amb 300 alumnes, després d’anys de reivindicació d’un centre escolar a la zona  i de lluita contra la política de concentració escolar del règim franquista. Pocs més tard, a finals dels 70, l’escola de Bellavista ja quedava petita i s’opta per, primer en cargoleres i després un nou edifici, traslladar els alumnes sense escolaritzar de Bellavista fins a Corró d’Avall, a l’escola Joan Camps (actual Escola Joan Sanpera).  L’escola que fins ara coneixem com a Bellavista-Joan Camps no es va construir fins el 1995 i va ser el curs 2001-2002 quan va acollir els alumnes de l’antiga Escuela Nacional de Bellavista i de l’Escola Joan Camps.

Arxivat a: Educació
Escola Bellavista-Joan Camps
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)