Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Portes obertes i preinscripcions al Centre de Formació d’Adults

30/04/2018

El centre situat a Bellavista ha ampliat durant aquest curs l’oferta en idiomes oferint projectes d’intercanvi entre parelles lingüístiques

El Centre de Formació d’Adults (CFA) està preparant ja el proper curs. Aquest espai ofereix formació reglada a alumnes que, per edat, ja no tenen cabuda en els ensenyaments ordinaris. Pel curs 2018-2019 s’oferiran cursos de català, castellà, anglès, informàtica, graduat en ESO (a través de l’IOC, l’Institut Obert de Catalunya), preparació per a les proves d’accés a cicles de Grau Superior i ensenyaments per a neolectors.

Una de les apostes des del curs que ara s’acaba de CFA és l’ampliació de l’oferta d’intercanvis en altres llengües a través de les parelles lingüístiques català-anglès i castellà-anglès. Aquestes parelles compten amb una aula com a punt de trobada cada dimarts de 12.30 a 13.30 h i cada dimecres de 17.30 a 18.30 h i aquesta hora la dediquen a parlar en els dos idiomes de l’intercanvi. El projecte neix del convenciment de què la pràctica oral d’un idioma és imprescindible per al seu domini i la idea és ampliar les parelles a llengües com el francès o l’àrab a mig termini.

En aquest mateix sentit, el CFA forma part des de l’any 2016 del Voluntariat per la Llengua (VxL), una iniciativa que emparella catalanoparlants amb persones nouvingudes  per tal que aprenguin català i entrin en contacte amb la cultura catalana.

El Centre de Formació d’Adults de les Franqueses realitzarà la jornada de portes obertes el divendres 18 de maig entre les 10 i les 13 h. Les preinscripcions seran del 18 al 26 de juny els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 12 h i els dimarts i dijous de 17 a 19h. Per a més informació sobre els cursos o les dates podeu entrar a http://agora.xtec.cat/cfabellavista.

Arxivat a: Educació
Centre de Formació d'Adults de Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/01/2019 a les 13:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)