Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'escola Colors aposta per l'handbol

18/04/2018

Els alumnes de l'escola participaran per primera vegada en la trobada Coaliment

Els entrenadors de la trobada d'handbol escolar Coaliment, que enguany arriba a la 23a edició, visitaran des de la propera setmana i per primera vegada l'Escola Colors. Durant 6 dies dirigiran les sessions d'entrenament pels alumnes que s'apuntin a la trobada d'handbol.

Ja fa 23 anys que Coaliment i el Club Balonmano Granollers organitzen aquest esdeveniment dirigit a nens i nenes de la comarca d'entre 5 i 12 anys. La trobada finalitzarà amb les competicions que es disputaran al Palau d'Esport de la capital vallesana.

Paral.lelament, l'AMPA de l'Escola Colors està organitzant la 3a cursa de l'escola on esperen superar la participació d'altres anys i celebrar així l'aniversari de l'escola. Els objectius de la cursa són potenciar la pràctica de l'esport com a generador de pràctiques saludables d'oci i de relació i, oferir una jornada de convivència en família i promoure les relacions veïnals a través de l'esdeveniment. 

La 3a cursa de l'Escola Colors serà dissabte 5 de maig de les 9.30 a les 14 h i durant la jornada també es realitzaran tallers al parc del Mirador.

Arxivat a: Educació
Escola Colors
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)