Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La policia local inicia una campanya de mobilitat segura pels vianants

12/04/2018

Entre el 16 i el 22 es realitzaran controls per evitar conductes perilloses per a les persones que van a peu

La Policia Local de les Franqueses s’adhereix a la campanya del Servei Català de Trànsit a nivell català, per detectar i controlar les actuacions dels conductors que poden ser perilloses pels vianants.

Aquesta campanya, com la realitzada fa uns dies sobre transport escolar, forma part del Pla de Seguretat Viària 2017-2019 dels Servei Català de Trànsit i vol donar resposta i solucions a la sinistralitat on hi ha implicat un vianant. Segons les darreres dades, en via urbana la majoria de víctimes mortals per accident són resultat d’atropellaments. De fet, entre 2010 i 2015 el nombre de vianants morts o ferits greus ha seguit augmentant.  La majoria de víctimes són gent gran i infants.

Amb aquesta campanya, la policia local detectarà les conductes perilloses i les zones i espais més problemàtics per a la convivència entre vehicles i vianants.

Paral.lelament, durant la campanya sobre transport escolar es van inspeccionar els 7 autocars que durant els primers dies d’abril han donat servei a diverses escoles del municipi sense detectar cap irregularitat en els sistemes de seguretat dels vehicles.

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Campanya de seguretat dels vianants
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2019 a les 07:28h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)