Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Nou itinerari per a vianants i ciclistes al Camí Antic de Vic

06/04/2018

La propera setmana s'inicien les obres per a la construcció d’un carril de 430 metres de llargada i 1400m2 de superfície urbanitzada, l'actuació tindrà afectacions en el trànsit de vehicles i de vianants.

Millorar la mobilitat al municipi i ampliar els itineraris per als vianants i ciclistes és un dels reptes d’aquest govern. Per aquest motiu, el proper dimarts, 3 d’abril, s’iniciaran les obres per a la construcció d’un itinerari per a vianants i ciclistes unint el carril bici de la Via Europa, que va des de Granollers a la Garriga, amb el nucli urbà de les Franqueses del Vallès i el polígon Congost. El carril té una llargada de 430 metres i 1400m2 de superfície urbanitzada.

Les obres, que tindran una durada prevista de dos mesos, tindran afectacions al trànsit a partir del proper dimarts, i és que, al camí Antic de Vic entre el carrer Molí (Pont de la Cooperativa) i el pont per creuar el riu fins a la Via Europa, tindrà només sentit de circulació nord, i per accedir al nucli urbà de Corró d’Avall des de la Via Europa s’haurà de fer pel gual de Cal Forcaire, el qual només tindrà sentit d’entrada al polígon.

Amb aquest projecte, l’Ajuntament pretén donar continuïtat al carril bici i voreres realitzades en la urbanització del Pla Parcial del Sector P, que acaben al pont del carrer França amb la Via Europa, unint-los amb el nucli urbà de Corró d’Avall i el polígon del Congost.

Durant el temps d'execució de les obres hi haurà restriccions de trànsit per als vehicles i per als vianants a la zona situada entre el carrer del Molí,la zona Cooperativa Agrària i el pont del carrer de França (consulteu el plànol adjunt):

Prohibicions de circulació:

- Circular pel camí Antic de Vic en sentit Ajuntament des de la cruïlla del pont de carrer de França fins a carrer del Molí.

- L'accés al pont del carrer de França en sentit camí Antic de Vic.

- L'accés al camí Antic de Vic des del carrer del Molí en sentit polígon industrial del Congost.

- L'accés al gual de Cal Forcaire en sentit Via d'Europa (Canovelles).

Itinerari recomanat

- Si es vol accedir al polígon industrial del Congost es podrà fer pel gual de Cal Forcaire.

- Excepcionalment, per facilitar la mobilitat, s'habilita el pas de camions al gual de Cal Forcaire.

- La sortida del polígon industrial del Congost es podrà fer pel camí Antic de Vic. S'habilita un únic sentit de circulació, sentit nord (Ajuntament).

Vianants

- Durant el temps que durin les obres s'ha habilitat una ruta alternativa per l'interior del parc del Falgar per anar cap a Llerona o cap a Canovelles.

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Plànol d'afectacions a la zona
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)