Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament s’adhereix a la vaga del Dia Internacional de la Dona

08/03/2018

L’alcalde i els regidors/es de l’equip de govern se sumen a la vaga feminista d’avui 8 de març, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona, per acord de la Junta de Govern Local.

La Junta de Govern Local ha aprovat l’adhesió a la vaga feminista de 2 hores pel Dia Internacional de la Dona convocada per CCOO i UGT. L’Ajuntament se suma a la defensa i reivindicació del desenvolupament de polítiques de gènere en el món municipal i una major representativitat de les dones en l’esfera política i social, i reivindica la igualtat efectiva entre homes i dones.

La vaga vol evidenciar l'oposició clara a la bretxa salarial del 25% entre homes i dones, que les treballadores cobren de mitjana el 14,9% menys per hora bruta i que la majoria de càrrecs de poder a les empreses són per als homes. També es manifesta contra la violència de gènere i convida a la mobilització per denunciar les feines no remunerades que recauen en la dona.

L’Ajuntament ha organitzat per avui a les 12 h, a la plaça de l’Ajuntament, la lectura del manifest i representació de l’espectacle de música i dansa basat en el poema Divisa, de Maria Mercè Marçal, amb Nora Baylach i Mariona Vega.

Totes aquelles persones que ho desitgin podran participar en L’espai dels pensaments i escriure el que l’inspira el poema.  

Arxivat a: Ajuntament
Bandera lila al balcó de l'Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)