Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Polítiques Socials tanca l'any repartint joguines i material de puericultura

12/01/2018

La campanya de Reis i el Projecte Nadó fan arribar regals a més de 300 famílies de les Franqueses

Les campanyes de repartiment de joguines i de material de puericultura de l’Àrea de Polítiques Socials de l’Ajuntament han repartit somriures un any més.  L’Associació Sociocultural Manà ha estat l’encarregada de fer arribar els regals de Reis als infants i adolescents de moltes llars de les Franqueses. Enguany s’han repartit més de 300 lots de joguines (noves i reutilitzades) i material electrònic, uns lots que ha preparat l’Associació REIR.

Manà també ha estat l’encarregada de recollir, conjuntament amb les AMPA de les escoles de primària del municipi, el material de puericultura per a les famílies amb menys recursos. Durant el mes de desembre les AMPA han realitzat la campanya d’informació a les famílies sobre el Projecte Nadó i posteriorment la recollida del material que Manà ha classificat i repartit. Els productes s’han recollit són un centenar de paquets de  tovalloletes i d’envasos  de menjar infantil, més d’una trentena de paquets de bolquers i d’envasos de cereals infantils, 8 pots de llet per a nadons i gairebé una seixantena de productes d’higiene infantil.

Arxivat a: Polítiques Socials
Projecte Nadó
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)