Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Al gener es reprenen les obres de renovació de la xarxa de clavegueram

13/12/2017

La tercera i última fase de les obres que permetran millorar el transport de les aigües residuals i pluvials i reduir el risc d’inundacions es posposa fins a principis de gener.

La renovació del col·lector en alta GR01 per intrusió d’arrels al tram de la via Europa, al Pla de Llerona començarà la seva tercera fase a principis del mes de gener, després de les festes nadalenques, al tram comprés entre el carrer Bèlgica i la rotonda de la carretera BV-1433, que suposa una longitud d’actuació aproximada de 97 metres. Això significa el tall al pas de vehicles a la Via Europa en aquest tram fins a principis del mes de gener.

En aquesta ocasió, es tallarà el trànsit degut a la impossibilitat de realitzar desviaments pel polígon, com s’ha fet en les dues primeres fases d’actuació. A més, la profunditat d’excavació en aquesta zona, que serà superior als 5 metres, i l’ample d’aquesta d’aproximadament 6 metres, impedeix donar pas alternatiu.

Les obres, que tenen previst acabar a finals d’aquest mes, han permès la reposició del col·lector en alta GR01 de titularitat del Consoci Besòs Tordera amb l’ús de materials nous i l’ampliació de la seva capacitat millorant així la capacitat del col·lector i resolent les patologies detectades a la canonada a causa del pas del temps i la intrusió d’arrels. 

Arxivat a: Obres i Serveis
Desviaments de trànsit durant les obres
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/04/2024 a les 13:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)