Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’EMB Les Tres Bessones inaugura una aula multisensorial i una escola de mares i pares

13/12/2017

L'escola dóna valor afegit al seu projecte educatiu amb la incorporació d'aquests dos espais, un pels infants i l'altre per a les famílies.

Treballar l’estimulació dels sentits a través de l’experimentació i fer-ho a demanda de cada alumne és l’objectiu de la nova aula multisensorial , la primera de les novetats de l’Escola Bressol Municipal les Tres Bessones. Aquest espai funciona amb grups reduïts per tal d’adaptar-se a les necessitats i al ritme dels alumnes. Durant les sessions, els infants treballen textures, colors i imatges a través dels cinc sentits . La idea és donar llibertat als nens i a les nenes per a què decideixin quan i com volen experimentar amb el suport d’una educadora i està previst renovar les activitats trimestralment.

La segona de les novetats d’aquesta escola bressol és la creació de l’Escola de Mares i Pares. Aquest projecte neix amb la voluntat de donar suport i d’acompanyar les famílies en l’educació i en el creixement dels seus fills.  Durant el curs es programaran diverses activitats de reflexió, de debat, d’ampliació de coneixements i d’intercanvi d’experiències sobre l’educació i la criança. Les sessions de l’Escola de pares estaran dirigides per l’equip educatiu i comptaran també amb algun professional especialitzat si el tema ho demanda.

Arxivat a: Educació
Un racó de la nova aula de l'EBM les Tres Bessones
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)