Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La plaça de l’Esbarjo ja té projecte guanyador

05/12/2017

La proposta B (en imatge) guanya amb un 55,4% dels vots i canviarà l’aspecte d’aquest espai verd de Bellavista

 

La nova plaça de l’Esbarjo estarà ambientada en un bosc. Concentrarà els elements de joc al llarg d’un talús per tal d’afavorir el joc intrèpid adaptat a diferents edats. La resta de l’espai es destinarà al punt de trobada amb bancs modular que permetin la relació entre els veïns. Del projecte guanyador, en destaca el sòl acolorit que cobreix tota la plaça i que segueix la temàtica d’aventura a tot l’espai.

Les obres es planificaran durant la reunió que els responsables polítics i tècnics tindran durant el mes de gener i es preveu que es desenvolupi durant el 2018.

La proposta guanyadora és el resultat d’un procés participatiu que ha finalitzat durant el mes de novembre. En la fase final del procés, l’elecció del projecte guanyador entre els dos finalistes, hi ha participat 855 veïns. La proposta guanyadora s’ha endut 474 vots, davant els 381 de l’altra finalista. Per a facilitar la participació en aquesta darrera fase s’han habilitat del 13 al 26 de novembre punts de votació electrònica punts de votació electrònica a 2 equipaments municipals, 4 jornades de votació al carrer i a equipaments municipals, punts de votació en paper a 5 equipaments dinamitzats per l’oficina tècnica de Pla de Barris i un sistema de votació telemàtica.

La nova imatge de la plaça de l’Esbarjo es va començar a treballar des de Pla de Barris a principis del mes de juny amb la fase d’informació, unes setmanes més tard s’iniciava un procés de diagnosi a través de consultes i enquestes als veïns i veïnes. Després de l’estiu, al setembre, es van realitzar dues sessions participatives de disseny de la nova plaça, de les què van sorgir 5 propostes. Les àrees d’Urbanisme i d’Obres i Serveis de l’Ajuntament van ser les encarregades d’estudiar-ne la viabilitat i finalment, la Taula d’Entitats i els portaveus de cada grup van escollir els dos projectes finalistes.

Una cop finalitzat els sis mesos de procés participatiu i amb un projecte guanyador només queda planificar i iniciar les obres que remodelaran de manera integral un dels espais més cèntrics de Bellavista.

Arxivat a: Pla de Barris
Plafó de la proposta guanyadora a la plaça de l'Esbarjo
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/12/2017 a les 17:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)