Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

VI edició dels 10km de les Franqueses contra el càncer de ronyó

09/11/2017

La cursa benèfica compta amb un 90% de corredors de la comarca. Les franqueses és el segon municipi amb més participants a la cursa, que enguany ofereix un servei d’acollida per a infants amb classes d’anglès i un servei de llebres.

El dimecres es va fer la presentació de la VI cursa benèfica Els 10 de les Franqueses, organitzada pel Club d’Atletisme A4 el km, que un cop més recaptarà fons per finançar projectes d’investigació i recerca contra el càncer de ronyó.

La cursa, que tindrà lloc el proper 19 de novembre, pretén fer una donació que ajudi a invertir en l’estudi per saber quins components genètics afavoreixen la cura d’aquesta malaltia.

A l'edició del 2016 van aconseguir 5.000€ euros més per a la recerca contra el càncer de ronyó que s'afegeixen als 14.539 euros de les 4 edicions anteriors. Ja són prop de 20.000€ donats a l'Hospital de Sant Pau. 

Durant la presentació, els representants del Club d’Atletisme A4 van comentar que aquesta és una cursa considerada local, ja que la major part dels corredors, un 90%, són del Vallès Oriental, i les Franqueses és el segon municipi amb més participació. També van explicar que la franja d’edat majoritària dels corredors és entre els 39 i 40 anys.

La cursa es desenvolupa en circuit urbà de 10 km, 2 voltes de 5 km, i té la seva sortida i arribada a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall. Enguany s’ofereix un servei d’acollida per infants amb classes d’anglès i un servei de llebres.

Hi haurà afectacions de trànsit al nucli de Corró d'Avall des de les 10 h del matí.

Arxivat a: Esports
Roda de premsa de presentació de la cursa
Juan Antonio Corchado, regidor d'Esports, fent un "rosco de Pasapalabra" sobre la cursa.
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/12/2018 a les 13:58h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)