Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Dues propostes a votació per decidir el futur de la plaça de l’Esbarjo

30/10/2017

La ciutadania podrà emetre el seu vot física o telemàticament del 13 al 26 de novembre

La Taula d’Entitats ja ha escollit les dues propostes finalistes de la plaça de l’Esbarjo, a Bellavista. Per tant, el procés de participació es troba a la recta final amb una votació que s’obre a la ciutadania del 13 al 26 de novembre. Les propostes finalistes han sorgit dels cinc projectes que han creat els grups de treball en els tallers de codisseny, una trobada que ha aplegat professionals amb els ciutadans que hi han volgut participar.

Després dels tallers, els tècnics de l’Ajuntament han supervisat totes les propostes per estudiar la seva viabilitat, ja sigui per temes relacionats amb l’espai o la seguretat. Finalment, el 17 d’octubre, els portaveus dels 5 grups dels tallers han presentat les seves propostes a la Taula d’Entitats i han escollit dues. Per tant, els ciutadans podran escollir entre els projectes següents:

  • PROPOSTA A: plaça amb diversitat d’espais i per diferents edats. Concentra les estructures de joc en la part central de la plaça, deixant lliure els punts d’accés a la plaça amb la intenció de fer-la més visible i oberta. La plaça destaca per la diversitat d’espais destinats al joc col·lectiu i els punts de trobada en els espais més perifèrics de la plaça situant bancs modulars en unes zones creant fòrum en altres.
  • PROPOSTA B: plaça ambientada en un bosc o selva. Concentra els elements de joc al llarg del talús, afavorint sobretot el joc intrèpid adaptat a diferents edats. La part central de la plaça quedaria diàfan afavorint el joc lliure. La resta d’espai es destinen al punt de trobada amb bancs modulars que permetin la relació entre els veïns. Destaca el sòl acolorit que cobreixi tota la plaça seguint la temàtica d’aventura de la plaça. 

La votació és oberta a tota la ciutadania major de 16 anys empadronada a les Franqueses i es pot fer mitjançant les vies següents:

  • Telemàticament
  • Al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de Bellavista i Corró d’Avall
  • Jornades de votació al carrer:

Dimecres, 15 de novembre, de 9.30 a 13.30 h, al mercat de Bellavista.

Dissabte, 18 de novembre, de 9.30 a 13.30 h, a la plaça de l’Esbarjo.

  • També es faran visites a diversos equipaments com ara l’Escola Colors, Escola Joan Camps, Centre de Formació d’Adults, Complex Esportiu Municipal, Centre Cultural de Bellavista, Biblioteca, Casal Infantil i Centre de Joves.

La proposta guanyadora es donarà a conèixer la primera setmana de desembre. 

Arxivat a: Pla de Barris
Estat actual de la plaça de l'Esbarjo, a Bellavista

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 26/01/2021 a les 08:45h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)