Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament adquireix dos vehicles elèctrics

10/10/2017

El municipi continua així en el camí de reducció de les emisions de CO2.

Una subvenció del 5.000 euros del pla Movea i la voluntat de reduir la contaminació al municipi han portat l'Ajuntament a renovar el parc mòbil amb dos nous vehicles elèctrics. Aquests cotxes es sumen a la furgoneta, també elèctrica, que la Brigada d'Obres i Serveis té des de fa uns mesos. D'aquesta manera, l'Ajuntament acompleix amb l'objectiu signat al Pacte d'Alcaldes pel clima i l'energia que compromet els municipis signants a reduir les emissions de CO2 un 20% fins el 2020 i en un 40% fins el 2030. 

Els dos nous cotxes s'utilitzaran a les àrees d'Urbanisme i d'Obres i Serveis i permetran millorar el parc mòbil de l'Ajuntament, reduir costos econòmics en combustible i en manteniment dels vehicles i, sobretot, reduir les emissions a l'atmosfera i la contaminació acústica.

Arxivat a: Ajuntament
Nous vehicles elèctrics de l'Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/07/2018 a les 13:50h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)