Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Apunta't a les activitats esportives, encara hi ets a temps!

28/09/2017

Les activitats esportives municipals, amb inscripcions encara obertes, inicien nova temporada

Les Franqueses ofereix una àmplia oferta esportiva per aquesta temporada 2017-2018. Les activitats, algunes ja iniciades, estan destinades a infants, joves i adults, i encara disposen de places.

Les inscripcions es poden tramitar a les oficines del Patronat Municipal d’Esports, a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall, de dilluns a dijous, de 9 a 14 h i de 16.30 a 19 h, i els divendres, de 9 a 14 h.

Les activitats que s’ofereixen són molt variades i en trobareu adreçades a totes les edats i capacitats físiques. Així, podem trobar esports com bàdminton, bàsquet, handbol, karate, pàdel, tennis, psicomotricitat, aeròbic, activitat física per a la gent gran, Marxa Nòrdica i activitat física adaptada per a grups específics.

En el moment de realitzar la inscripció a qualsevol activitat caldrà presentar fotocòpia del DNI, fotocòpia de la targeta sanitària i dades bancàries, així com realitzar el pagament del primer trimestre, matrícula, tramitació de la mútua esportiva, despeses de gestió i equipament esportiu.

Si vols més informació pots obrir el llibret adjunt amb totes les activitats, horaris i preus.

 

 

Arxivat a: Esports
Pista del Complex Esportiu Municipal

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2024 a les 20:27h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)