Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Arribar a Barcelona des de Les Franqueses del Vallès és més ràpid en transport públic

21/09/2017

El municipi celebra la Setmana de la Mobilitat Segura i Sostenible amb un taller sobre nivells acústics i participant a la 7a Cursa de Transports Interurbana de Barcelona.

Uns 8 minuts són els que marquen la diferència entre anar al centre de Barcelona en tren i metro o fer-ho en un vehicle privat. Així ho han demostrat els dos veïns de Les Franqueses que  han participat enguany en la Cursa de Transports Interubana de Barcelona; un ha viatjat en transport públic, l’altre en cotxe elèctric i el primer en arribar a l’Ajuntament de Barcelona ha estat el que ha escollit el transport públic.

A més de la participació en la cursa, l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès també ha organitzat el taller Quin soroll fem?, una activitat de conscienciació sobre el soroll ambiental al municipi en el què els participants han pogut mesurar els nivells d’àudio del carrer amb sonòmetres.

La pedalada popular de la Festa Major de Corró d’Avall també ha estat una de les activitats incloses dins la Setmana de la Mobilitat Segura i Sostenible.

Arxivat a: Ajuntament, Obres i Serveis
"Quin soroll fem?" a la Setmana de la Mobilitat Segura i Sostenible
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)