Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses, escenari de la jornada solidària de petanca

18/09/2017

Diverses personalitats del món polític, esportiu, cultural i de l’espectacle s’han donat cita a la 7a edició del Torneig de Petanca Solidària, enguany celebrat a les Franqueses, per a recaptar fons per a un orfenat de Ghana.

Aquest dissabte, 16 de setembre, s’ha realitzat la 7a edició del Torneig de Petanca Solidària a les pistes municipals de petanca i al seu entorn. L’acte, organitzat per la Coordinadora Petanca Solidària, ha recaptat 2500 euros per a la fundació Esport Solidari Internacional que destinarà els recursos a un orfenat de Ghana que treballa amb 20 nens de 6 a 18 anys. El projecte “Educa menjant” pretén aconseguir aliments per aquests infants, però també facilitar que els joves puguin accedir als estudis. L’alcalde, Francesc Colomé, i el regidor Esports, Juan Antonio Corchado, han pres el compromís de realitzar un donatiu que es suma a la generositat dels nombrosos participants amb l’objectiu de potenciar els valors esportius i solidaris.

Al torneig hi ha participat 64 equips d’arreu de Catalunya i gairebé 200 jugadors. A banda de la competició, s’hi ha organitzat moltes activitats familiars, on els més petits han adquirit un especial protagonisme. Al voltant d’una vintena de nens i nenes han participat a la cursa infantil, la qual ha completat una jornada solidària plena d’actuacions i activitats lúdiques que han servit per a augmentar la recaptació.

Són moltes les personalitats del món polític, esportiu, cultural i de l’espectacle que no s’han volgut perdre aquesta trobada. Representants com Gerard Martí Figueras, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Steve Archibal, ex jugador de futbol del F.C. Barcelona, Laszi Kubala, fill del jugador de futbol del F.C. Barcelona Ladislao Kubala, Justo Molinero, locutor i presentador, Jaimito Borromeo, humorista,  Josep Miquel Samper, ex jugador de futbol del RCD Espanyol, Eloy Pérez, ex jugador de futbol del RCD Espanyol i Josep Antoni Pujante, ex escalador. 

Aquesta és la 7a edició d’un torneig itinerant que va començar l’any 2011 i que ja té seu per a la propera edició: Vilanova i la Geltrú. L’alcalde, Francesc Colomé ha donat el relleu a la cap d’activitats esportives de Vilanova i la Geltrú, Mònica Coll.

Podeu veure totes les fotografies de l’acte, fent clic aquí.

Arxivat a: Esports
7a edició del Torneig de Petanca Solidària celebrat a les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)