Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament de les Franqueses es compromet amb la Llei del Referèndum i el Decret de convocatòria per l’1 d’octubre

07/09/2017

L’alcalde, Francesc Colomé, com a màxim representant del municipi, ha signat un Decret d’Alcaldia aquest dijous i s’ha compromès a cedir els locals per dur a terme la jornada

Després de l’aprovació per part del Parlament de Catalunya de la Llei del Referèndum per l’autodeterminació de Catalunya i del Decret de convocatòria signat pel Govern de la Generalitat per celebrar-lo en data 1 d’octubre de 2017, l’Ajuntament de les Franqueses ha refermat el seu compromís amb el Procés d’Autodeterminació.

L’alcalde de les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé, com a màxim representant del municipi, ha signat aquest dijous al matí un decret d’alcaldia, segons el qual manifesta:

Primer.- El ple suport al Referèndum que s’ha convocat pel proper 1 d’octubre de 2017 i complir les previsions que es concreten a l’esmentada Llei.

Segon.- Donar compte d’aquesta resolució al Ple de l’Ajuntament en la propera sessió ordinària que se celebri.

Tercer.- Comunicar aquesta resolució al Govern de la Generalitat de Catalunya, a l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

En aquest sentit, l’alcalde de les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé, s’ha compromès a posar a disposició de la Generalitat de Catalunya els locals necessaris per dur a terme la jornada del proper 1 d’octubre. Colomé ha titllat la jornada política viscuda aquest dimecres al Parlament com a “jornada històrica i esperada”. També ha afegit que “tot va encaminat a que puguem decidir el futur en condicions de llibertat. A l’Ajuntament de les Franqueses hi ha 13 regidors favorables al Procés. Nosaltres cedirem els locals perquè`l’1 d’octubre es pugui votar. El que m’espantaria és que no es pogués votar”.

A més, les Franqueses ja disposa d’un coordinador del Referèndum a nivell local: el regidor d’ERC-AM, Àngel Profitós.

 

Arxivat a: Ajuntament
L'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, signant el Decret
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/04/2024 a les 10:21h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)