Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses podrà fer ús de les instal·lacions esportives de la Parròquia de Santa Maria Llerona 25 anys més

01/08/2017

Ajuntament i Parròquia han arribat a un acord que inclou un projecte de remodelació de la zona

L’Ajuntament ha renovat acord i el municipi podrà fer ús de les instal·lacions de la zona de la Parròquia de Santa Maria de Llerona durant 25 anys més. En el pacte entre el Consistori i la Parròquia, que està pendent de la validació del Bisbat de Terrassa, s’ha establert que es podrà fer ús públic del camp de futbol, vestidors i de les resta de zona esportiva (pistes de tenis, petanca i pista poliesportiva), així com zona de jocs infantils, la sala (casal) del centre cultural / teatre i pis en planta primera existent sobre el bar.

L’acord també preveu un projecte de remodelació de la zona esportiva i de lleure respectuós amb l’entorn rural i el patrimoni històric-cultural que representa l’església de Santa Maria de Llerona. Aquesta iniciativa es durà a terme amb una subvenció de la Diputació de Barcelona de 765.486,54 euros. A banda de la rehabilitació de la zona esportiva i de lleure, el pacte inclou la remodelació del casal per convertir-lo en una sala polivalent que es pugui fer servir com a teatre. També es rehabilitarà la primera planta, excepte la terrassa que no està inclosa a la cessió. La previsió és que les obres comencin el segon semestre de 2017 i s’allarguin fins al 2019.

En aquest acord també es preveu la creació d’una comissió de seguiment formada per l’alcalde (o regidor en qui delegui), el responsable de la parròquia, un membre del consell parroquial i una persona designada pel consell de Poble de Llerona.

Per fer ús d’aquestes instal·lacions, l’Ajuntament de les Franqueses pagarà 17.500 euros anuals. Els representats del Consistori i la Parròquia formalitzaran l’acord amb un contracte d’arrendament. 

Arxivat a: Ajuntament
Es podrà fer ús del camp de futbol de Llerona durant 25 anys més
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/07/2018 a les 13:50h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)