Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Obert el procés per decidir el futur de la plaça de l’Esbarjo

20/07/2017

Un procés participatiu servirà per definir els nous usos d’aquest espai a partir de 2018

La plaça de l’Esbarjo és un dels punts neuràlgics de Bellavista i ha arribat el moment de redefinir-lo i fer els canvis necessaris per convertir-lo en un lloc més atractiu i útil pels veïns de la zona. Des de l’Ajuntament de les Franqueses s’ha considerat que la millor manera de trobar els nous usos de la plaça és mitjançant un procés de participació, així que Pla de Barris ja ha desplegat tot un projecte amb aquesta finalitat.

Hores d’ara ja s’han dut a terme diverses sessions de diagnosi amb la ciutadania amb un “porta a porta”; 286 enquestes fetes al carrer; sessions de treball amb el casal infantil, el centre de joves, el casa d’avis, la Taula d’Entitats, els comerços propers a la plaça i un grup de dones. Pel tal de facilitar la participació de la ciutadania, el projecte també ha previst una enquestes telemàtiques que s'han mantingut actives fins al 31 de juliol.

Durant la segona quinzena de juliol, tota aquesta informació s’exposarà en una sessió amb representants polítics i tècnics que també faran les seves aportacions. I partir d’aquest moment, el següent pas seran les sessions de disseny on es treballarà amb l’ajut de maquetes per trobar propostes més atractives per a la remodelació de la plaça de l’Esbarjo. Les sessions es faran els dies 16 de setembre, de 10 a 13.30 hores, i 19 de setembre, de 17.30 a 21 hores, al Centre Cultural de Bellavista. L’assistència s’ha de confirmar mitjançant inscripció prèvia enviant un correu a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al telèfon 619 139 534, de 9 a 18 hores.

Aquestes sessions han de servir perquè els participants defineixin 6 propostes. Després, la Taula d’Entitats i un representant de cada grup de les sessions de disseny triaran els tres projectes finalistes, que finalment se sotmetran a votació durant la segona quinzena d’octubre.

També us podeu adreçar a l’oficina de Pla de Barris a Bellavista Activa (Carrer Rosselló, 39) o trucar al 938 616 221.

Les opinions i les idees de la ciutadania són molt importants per definir espais públics. I és que les places i els carrers defineixen un barri. Per això, és important participar en aquest procés per trobar el millor projecte per la futura plaça de l’Esbarjo, la que serà una realitat a partir de 2018. 

Arxivat a: Ajuntament, Pla de Barris
Plaça de l'Esbarjo, a Bellavista

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)