Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Desviació del trànsit per la renovació de la xarxa de clavegueram al Pla de Llerona

18/07/2017

El Consorci inicia les actuacions de renovació del col·lector en alta GR01 per intrusió de les arrels dels arbres al tram del carrer via Europa al Pla de Llerona.

El proper 24 de juliol s’iniciarà la primera fase de renovació del col·lector en alta GR01 de la xarxa de clavegueram, per intrusió de les arrels dels arbres al tram del carrer via Europa al Pla de Llerona. 

El proper dilluns, durant les actuacions a la zona del gual, es desviarà el trànsit pel carrer d’Itàlia i es reincorporarà pel carrer Holanda, en sentit Llerona. També es tallarà el carrer que dóna accés al gual pel marge esquerra del riu. 

Durant la segona fase de les obres, que s’iniciarà al setembre, el trànsit es desviarà pel carrer d’Alemanya i es reincorporarà pel carrer Bèlgica, en sentit Llerona.

 El col·lector de clavegueram en alta GR01, gestionat pel Consorci Besòs Tordera, recull les aigües residuals provinents de la xarxa municipal per a la seva evacuació i conducció a les estacions depuradores. 

Arxivat a: Obres i Serveis, Seguretat Ciutadana
Desviació del trànsit a la 1a fase de l'obra
Desviació del trànsit a la 2a fase de l'obra
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)