Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

En marxa el primer casal d'estiu per a discapacitats

12/07/2017

Aquesta setmana l'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i la regidora de Cultura, Infància i Joventut, Marina Ginestí, han visitat els monitors i els usuaris de la nova activitat

El casal d'estiu per a discapacitats ja és una realitat. Els ajuntaments de les Franqueses i Granollers han treballat perquè aquest mateix estiu es posés en marxa el nou servei que, fins ara, no estava disponible per a persones que pateixen alguna discapacitat física i/o intel·lectual. Aquesta mateixa setmana l'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i la regidora de Cultura, Infància i Joventut, Marina Ginestí, acompanyats per alguns tècnics municipals han fet la primera visita a monitors i usuaris per preocupar-se sobre el desenvolupament de la nova activitat. 

És la primera vegada que es posa en marxa un casal d'aquestes característiques amb propostes educatives, culturals i terapèutiques que fomentin l'autonomia, participació i desenvolupament dels joves. El casal, que es farà fins al 28 de juliol, es porta a terme a l'Escola Lledoner de Granollers, de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores. Les famílies també tenen l'opció de sol·licitar el servei d'acollida, de 8 a 9 hores; de menjador, de 13 a 15 hores; i/o el servei de tarda, de 15 a 17 hores. 

Arxivat a: Ajuntament, Cultura, Educació
Visita al casal per a discapacitats a l'Escola Lledoner de Granollers
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2018 a les 14:42h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)