Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

S’aprova el projecte d’instal·lació de vestidors a la zona esportiva de Bellavista

06/07/2017

L’Ajuntament ha aprovat la memòria per a la instal·lació de dos mòduls prefabricats destinats a vestidors que evitaran que s’hagin de fer servir les instal·lacions de l’Escola Bellavista-Joan Camps i Giró.

La Junta de Govern Local del 8 de juny va aprovar inicialment la memòria per a la instal·lació de dos mòduls prefabricats destinats a vestidors que permetran pal·liar les mancances de les instal·lacions esportives existents a la zona esportiva de Bellavista. 

El projecte comprèn una obra completa i es centra en intervenir, en dos actuacions diferenciades: 

  1. Condicionar i anivellar l’espai on s’ubicaran els mòduls prefabricats conjuntament amb les feines per dotar-los del subministrament dels diferents serveis i l’execució d’un accés directe per a vianants al aparcament públic veí.
  2. Implantació a les instal·lacions esportives de dos mòduls prefabricats independents destinats a vestidors:

-       Mòdul 1 amb dos vestidors per a dos equips i dos vestidors d’àrbitres.

-       Mòdul 2 amb dos vestidors per a dos equips i dos banys, un dels quals estarà adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. 

La parcel·la de la zona esportiva té una superfície de 3.554,05m2 dividida en dos parts, una amb un camp de futbol 7 i l’altra amb una pista poliesportiva. Al mes d’octubre, l’Ajuntament va aprovar inicialment la modificació, en el Pla General d’Ordenació Urbana, de la qualificació d’aquesta parcel·la a sistema d’equipaments per tal de poder realitzar les diferents obres de millora. 

Arxivat a: Urbanisme i Activitats
Emplaçament dels vestidors a la Zona Esportiva de Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)