Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Escola Camins entrevista a l’alcalde de les Franqueses

16/05/2017

Aquest matí, els alumnes de 3r de Primària de l’Escola Camins han parlat amb l’alcalde sobre el tema dels refugiats.

15 alumnes de 3r de Primària de l’Escola Camins han visitat aquest matí el consistori per entrevistar a l’alcalde, Francesc Colomé (PDeCAT-Demòcrates).

Els alumnes han estat treballant i descobrint, en el darrers mesos, tota la problemàtica que està deixant la Guerra de Síria i la crisi de refugiats, que ja han superat els cinc milions segons l’Agencia de Naciones Unidas para los Refugiados (ACNUR). Aquesta xifra reflexa la duresa d’un conflicte que ha produït 6,3 milions de desplaçaments interns i més de 300.000 víctimes mortals.

Avui, els alumnes de l’Escola han volgut donar a conèixer a l’alcalde algunes de les iniciatives que han dut a terme i aquelles que tenen previst realitzar properament. A més a més, han preguntat per la posició de l’Ajuntament respecte a l’acollida de refugiats i han volgut saber amb quins recursos compte el consistori per a donar resposta a les persones migrants que arribin al municipi.

L’alcalde els ha explicat la importància de ser solidaris i responsables, i ha especificat “si cadascun dels 948 municipis que hi ha a Catalunya acull, encara que sigui, una sola família, estem parlant d’ajudar com a mínim a 948 persones, si aquesta xifra la multipliquem per 3 membres per cada família, estem parlant de molta gent”.

Des de l’Escola Camins s’està treballant l’empatia mitjançant el coneixement de l’actual situació dels refugiats siris i la trobada amb l’alcalde els ha permès saber una mica més sobre el paper de les institucions i les accions que realitza les Franqueses del Vallès. 

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Alumnes de l'Escola Camins entrevisten a l'alcalde
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2018 a les 14:42h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)