Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La IV Diada de Guillots i Suats serà una jornada festiva amb activitats culturals i lúdiques

15/05/2017

Dissabte 20 de maig, els Guillots i Suats seran al parc del Mirador per celebrar una jornada de tallers i petits espectacles oberts a tothom.

El proper dissabte 20 de maig, el parc del Mirador de Bellavista acollirà la celebració de la IV Diada de Guillots i Suats, un acte que oferirà activitats diverses adrecades a tots els públics organitzades per les colles dels Guillots i Suats, dos puntal de la Festa Major de Bellavista.

Durant la jornada, es comptarà amb la col·laboració d’altres entitats i col·lectius de les Franqueses i de les localitats veïnes com els Diables Encendraires, el Club Ciclista de Bellavista i True Collective. També es comptarà amb la participació d’escoles de dansa com Moving, Endansa i Blooklyn Dance Studio.

Tot plegat començarà a les 18 h (veure programa), en què s’aniran succeïnt tallers i mostres de malabars, de zumba, de dansa, i també hi haurà timbalada, circuit de bici i música. A més a més, durant tota la diada s’oferirà un espai de foodtruks. A les 22 h hi haurà un espectacle audiovisual a càrrec d’Ott Skrott per amenitzar la vetllada i, finalment, la festa clourà amb el DJ Josenaguer tancarà la nit.

Arxivat a: Cultura
Festa Major de Bellavista 2013 en el veredicte de Guillots i Suats

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/06/2018 a les 10:40h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)