Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’espectacle 'Oh My God Barcelona!' tancarà l’11a Mostra d’Arts Escèniques

25/04/2017

El proper diumenge 30 d’abril, a les 19 h, es clourà el Festival dels Amateurs amb el lliurament de premis al millor espectacle segons els espectadors, i una opereta còmica de la Companyia Bratislava.

L’11a Mostra d’Arts Escèniques ‘Festival dels Amateurs’ arriba al final aquest diumenge, 30 d’abril, amb un acte de cloenda en què es lliuraran els premis de participació a totes les companyies i el Premi Votació de l’Espectador a la més ben valorada pel públic. En acabar el lliurament, la Companyia Bratislava oferirà l’espectacle Oh My God Barcelona!. Tot plegat començarà a les 19 h al Teatre Auditori de Bellavista.

L’espectacle és una versió lliure de La vie parisiene, una opereta còmica de Jacques Offenbach. Es tracta d’una crítica satírica a una ciutat aparador bolcada al turisme.Comença a l'estació de Sants amb l'arribada de dos turistes anglesos pertanyents a la reialesa. Ells venen a la ciutat comtal per tal de passar uns dies i gaudir de la gran ciutat moderna que es ven a l'estranger. Aquests personatges seran enganyats i burlats per un barceloní i tot el seu cercle proper d'amistats, per tal d'aconseguir l'atenció d'una dona de classe i poder viure sense preocupacions. És un vodevil còmic amb farses, disfresses, festes i enganys. Tot això amb música en directe dels mateixos actors-músics-cantants.

Direcció: Mònica Bofill
Direcció musical: Ferran Martínez Palou
Direcció vocal: Sheila Garcia
Intèrprets: Anna Arena, Laura Pau, Mònica Portillo/Xuel Díaz, David Anguera, Jofre Bellés Alsina i Albert Ruiz

PREUS I VENDA D'ENTRADES

9,50 euros / 8 euros (anticipada, majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys)
Anticipada: www.teatres.lesfranqueses.cat i presencialment a les taquilles del teatre, de dl. a ds. de 17 a 21 h, i ds. de 10 a 14 h. També el dia de la funció a les taquilles dels teatres (obren 1 hora abans). Entrades numerades.
Informació: 938 466 506

Arxivat a: Cultura
'Oh My God Barcelona!', de la Companyia Bratislava
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)