Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La gent gran de les Franqueses celebra Sant Jordi

24/04/2017

Com cada any i amb motiu de Sant Jordi, l’alcalde Francesc Colomé (CiU) i la regidora de Gent Gran, Rosa M. Pruna (CiU), han repartit roses i llibres a la gent gran de les Franqueses. El matí de divendres 21 d’abril, han visitat la Residència Les Franqueses, el Centre de Dia de les Franqueses, el Casal d’Avis i Centre Social de Bellavista, el Casal d’Avis de Corró d’Avall i el Centre Social per a la Gent Gran de Llerona.

Cada equipament s’havia engalanat de manera especial al voltant de la temàtica de Sant Jordi, i a tots tres centres socials s’hi ha celebrat un piscolabis. Al centre de Bellavista, els alumnes del taller de memòria han exhibit com fan habitualment lectures de poemes que havien escrit. I al centre de Llerona van celebrar un berenar en companyia de l’autor franquesí d’aquest any, el seu veí Josep Maria Boixareu, que els ha pogut signar exemplars.

Podeu veure totes les fotos de l’entrega de roses i llibres en aquest enllaç.

Arxivat a: Gent Gran
A la Residència Les Franqueses
Al Centre de Dia
Amb la gent gran de Bellavista
Sant Jordi 2017 per la gent gran
Al Casal d'Avis de Corró d'Avall
Boixareu signant exemplars a Llerona
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/06/2021 a les 12:36h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)