Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Uns 720 veïns beneficiats dels ajuts a la rehabilitació d’edificis del Pla de Barris

28/03/2017

La quarta convocatòria s’obrirà abans de finalitzar el primer semestre de 2017.

En total ja s’han acollit en aquesta línia de subvencions 20 comunitats de veïns, el que suposa 268 habitatges beneficiats i 720 veïns afavorits per les millores realitzades, gairebé un 10% del total de la població del Bellavista.

Des de l’any 2014 s’ha fet una inversió de 550.000€ que ha permès la rehabilitació dels elements comuns dels edificis preservant la durabilitat de les edificacions, adequant-ne l’eficiència i funcionalitat i millorant-ne l’aspecte estètic.

Abans de l’estiu es publicarà la quarta convocatòria, que en aquesta ocasió inclourà, gràcies a les modificacions realitzades a la nova ordenança municipal, els edificis de planta baixa més dues obrint així la convocatòria a un nombre més gran de finques. Per a la quarta convocatòria es destinaran 200.000€ d’ajuts i hi podran optar tots els edificis de Bellavista que compleixin els requeriments, els quals no exclouen als edificis ja rehabilitats en anteriors convocatòries.

Aquests no són els únics ajuts que els veïns i veïnes de Bellavista poden sol·licitar. Per tal d’impulsar la reordenació dels elements instal·lats en les façanes dels edificis i fomentar el compliment de la normativa municipal, l’ordenança municipal reguladora de la concessió d’ajuts per a la unificació i reordenació d’antenes comunitàries permet sol·licitar ajuts per a la subvenció del 75% del cost de la instal·lació d’antenes i el 100% del cost de la ITE i la memòria tècnica. A partir del mes de setembre, es podran acollir a aquesta subvenció de 20.000€ els edificis plurifamiliars a partir de planta baixa més una.   

Aquest dilluns, l’alcalde Francesc Colomé (CiU) i el regidor de Pla de Barris, Joan Antoni Marín (PSC), han visitat quatre de les cinc finques rehabilitades en la darrera convocatòria amb l’objectiu de comprovar de primera mà les millores realitzades i poder rebre les impressions dels veïns i veïnes dels edificis rehabilitats.

Les quatre finques rehabilitades han realitzat, principalment, millores a la façana principal i la coberta i han adequat les instal·lacions comunitàries. En una de les finques visitades s’ha realitzat la instal·lació del primer ascensor que ha comportat una millora considerable en la qualitat de vida dels veïns i veïnes de l’edifici. 

Arxivat a: Pla de Barris
Visita als edificis rehabilitats en tercera convocatòria de Pla de Barris de Bellavista
Visita als edificis rehabilitats en tercera convocatòria de Pla de Barris de Bellavista
Visita als edificis rehabilitats en tercera convocatòria de Pla de Barris de Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)