Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses acull la sessió informativa sobre Clàusules Terra per informar i assessorar als veïns

20/03/2017

L’ Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) col·labora amb la Diputació de Barcelona i diverses entitats de consumidors expertes en temes de clàusules terra.

El proper 28 de març a les 19 h, tindrà lloc la sessió informativa sobre Clàusules Terra a Can Font-Centre d’Art i Noves Tecnologies.

La sessió, amb una durada màxima de 2 hores, estarà dividida en una primera part on s'explicarà el concepte de clàusula terra i el decret que permet reclamar el seu import, i una segona part on s'analitzaran alguns casos dels propis assistents, els quals hauran de portar l’escriptura del seu préstec hipotecari per tal de poder assessorar-los.

Per a més informació podeu dirigir-vos personalment al Servei d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament, trucar-hi per telèfon al 938 467 676, o bé escriure un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Ajuntament
Cartell de la sessió informativa sobre Clàusules Terra
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)