Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Felicidad Gascón, la dona més gran del municipi

20/03/2017

Va néixer l’any 1909 a Tronchón, a Terol, i el 23 de març fa 108 anys

El 23 de març Felicidad Gascón sumarà un any més i farà 108 anys, convertint-se així en la persona més gran de les Franqueses del Vallès. Va néixer l’any 1909 a Tronchón, un poble situat a la comarca Maestrazgo, a Terol, Aragó. Ben jove va venir cap a Catalunya amb el seu marit i aquí va formar la seva família. Des de l’any 2011 viu a la residència per a la gent gran L’Auca.

Quan era molt jove va treballar fent barrets, tot i que després va fer un tomb professionalment cap al sector agrícola i ramader. En tots aquests anys, la família de Felicidad Gascón ha crescut. Ella va tenir dos fills i actualment té néts i besnéts.

Al llarg de la seva vida ha estat una persona molt presumida, li agraden les faldilles i els complements com les polseres o els collarets. Tot i l’edat, mai ha necessitat ulleres. El ball ha estat la seva gran passió, potser aquest és el secret per arribar als 108 anys. Per molts anys!

Arxivat a: Gent Gran
Felicidad Gascón
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/04/2020 a les 13:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)