Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament de les Franqueses s’incorpora al patronat jurídic de la Fundació Universitària Martí l’Humà

17/01/2017

El consistori i la fundació han signat un conveni de col·laboració de 4 anys per a col·laborar en el camp de la formació, la investigació i la divulgació del coneixement.

Avui dimarts 17 de gener, l’Ajuntament de les Franqueses i la Fundació Universitària Matí l’Humà han establert que el consistori s’incorpora com a patró jurídic de la Fundació. Es tracta d’un conveni de col·laboració per un interès comú pel camp de la formació, la investigació i la promoció d’activitats que contribueixin a la divulgació del coneixement entre la població. El conveni va ser aprovat en la Junta de Govern Local el 22 de desembre de 2016 i ha estat signat aquest matí entre l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i el director de la Fundació, Jordi Salayet.

L’aprovació d’aquest conveni comporta el compromís de l’Ajuntament a aportar a la FUMH, durant quatre anys de vigència del conveni, la quantitat de sis mil euros anuals. Anys enrere, ambdues entitats mantenien un conveni i l’Ajuntament formava part del Patronat. A més a més, la Fundació gestiona l’oferta educativa de cursos de Can Font-Centre d'Art i Noves Tecnologies, a les Franqueses.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
Encaixada de mans entre els signants
Francesc Colomés i Jordi Salayet signant
En la signatura del conveni amb la FUMH. L'alcalde, el director de la FUMH, el regidor F. Jiménez i el gerent J. Bach
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 08:23h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)