Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | AMB ESTILS | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Consell del Poble de Llerona comença l’any fent valoració dels principals temes d’interès per als lleronins i lleronines

12/01/2017

A la primera sessió del Consell del Poble de Llerona d’aquest 2017, celebrada el 9 de gener, la seva presidenta, Rosa Maria Pruna, va anunciar que el pressupost per a l’exercici de 2017 serà de 14.000 euros, diners que rebrà de les arques municipals per a realitzar les actuacions que els veïns i veïnes del poble de Llerona considerin necessàries.

La presidenta va avançar que una part del pressupost es destinarà a arreglar i/o substituir el mobiliari de l’edifici de les Antigues Escoles de Llerona per tal de millorar les seves condicions d’ús. També es reservarà una part del pressupost per a les activitats anuals que conjuntament s’organitzen des del Consell amb l’Ajuntament i per aquelles despeses que es considerin necessàries per a la millora de l’espai públic.

Informe sobre les emissions de l’empresa Befesa

“L’informe realitzat sobre les emissions de Befesa conclou que existeix un compliment adequat de les emissions per part de l’empresa”, va explicar la presidenta. L’informe confirma que les emissions d’agents contaminants emeses per Befesa, companyia internacional de gestió de residus industrials, es troben dins dels barems establerts.

Estudi acústic sobre l’empresa ASCABLE

El regidor d’Urbanisme, Jordi Ganduxé (CiU), va explicar que els tècnics del consistori estan revisant l’estudi acústic sobre ASCABLE, empresa de producció de conductors elèctrics, i han demanat l’opinió del Consell Comarcal del Vallès Oriental. A més a més, ASCABLE es troba actualment realitzant canvis en la seva activitat, fet que els obliga a presentar un nou estudi acústic que ha d’anar avalat per una ECA, entitat d’inspecció i control reglamentari concessionària de la Generalitat.

Altres qüestions del Consell

La presidenta del Consell va explicar que el consistori i la parròquia de Santa Maria tenen previst signar en breu el conveni que permetrà tirar endavant la remodelació de la zona esportiva i el casal parroquial. Pruna també va comentar que properament, l’àrea d’Obres i Serveis de l’Ajuntament signarà un contracte amb l’empresa que va fabricar la carpa de les Antigues Escoles de Llerona per a què es faci càrrec del manteniment d’aquesta.

Finalment, en el torn de les intervencions del públic, es va tornar a posar de manifest l’existència d’una extensa colònia de gats a la zona d’Àngel Guimerà i es va esmentar que hi ha persones que segueixen donant menjar als gats tot i l’existència del rètol que ho prohibeix expressament. També es va proposar que el consistori miri de realitzar un acord de col·laboració amb l’empresa Segalés per a establir preus més reduïts als nens i nenes entre 12 i 16 anys quan agafin l’autobús sols per a desplaçar-se. 

Arxivat a: Ajuntament
Sessió Consell del poble de Llerona 09.01.17
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)